Nieuws

Laat uw kerstkaarten bezorgen door Roparunteams

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. Van 7 december t/m 19 december 15.00 uur staan “brievenbussen” klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen. Deze zijn herkenbaar aan de logo’s van de Roparunteams Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten.

U plakt geen postzegel op de kaart, maar deponeert het totale bedrag van de post (aantal kaarten x € 0,49) in een aparte envelop in de bus. Per kaart bespaart u €0,15 in vergelijking met de kerstzegel. Maar nog belangrijker: Uw kerstgroet levert door deze bezorging extra geld op voor mensen met kanker.

Een aantal voorwaarden voor bezorging:

  • De poststukken mogen maximaal het formaat A5 zijn.
  • Er kan geen post bezorgd worden voor postbusnummers.
  • De bezorging zal enkel binnen grenzen van ondergenoemde plaatsen geschieden.
  • Bedrijven met grote hoeveelheden post voor betreffende plaatsen, kunnen contact opnemen met de betreffende teams.

Hoe en wanneer wordt de post bezorgd?
De post wordt afgestempeld als ‘Roparun-post’. Leden en vrijwilligers van de organiserende Roparunteams bezorgen alle kerstpost in het weekend voor de kerstdagen in Bergen op Zoom, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Welberg, De Heen, Kruisland, Lepelstraat en Halsteren. 

Waar staan de brievenbussen?
Kijk op onderstaande poster waar je de Roparun-'brievenbussen' kunt vinden. (Klik op de afbeelding om de pdf-versie te openen).

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen